onsdag 16 oktober 2013

Betongen lever!Bloggen ligger lite på is men på LCQ-Designs facebooksida kan du hålla dig uppdaterad om du gillar mina betongprodukter.  

Vi ses där!

6 kommentarer:

 1. Hej! Gott att ha ett sånt utrymma att lagra betongsakerna i. Jag gjuter ju oxå en del och ser att du har såna där "rumpor". Måste bara få fråga....Var har du köpt dem någonstans? Jag har den kvinliga baken, men skulle så gärna vilja ha båda formarna.

  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa, formarna har jag köpt på en byggmässa, kommer tyvärr inte ihåg från vem./Camilla

  SvaraRadera
 3. Tack ändå. Jag får söka vidare.

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg
  Hittade hit av en slump

  SvaraRadera
 5. Amazing issues here. I'm very satisfied to look your article.
  Thanks a lot and I am having a look forward to contact you.
  Will you kindly drop me a e-mail?

  Feel free to surf to my site - fuck

  SvaraRadera
 6. ALT1-C fake breitling Griffon drivs av en modifierad kaliber BE-50AE automatisk rörelse. Utöver imponerande tekniska specifikationer, inklusive fake tag heuer COSC-kronometervärdering, en Nivaflex 1-huvudsprång och en balansfjäder gjord av avancerad Anachron fake cartier kopplad till en Gluycdur-balans, är utsikten över rörelsen genom safir-casebacken en stilig (även om det komplicerade fake IWC utklippsmönstret på anpassad rotor är av radiella motordelar, medan namnet Rolls-Royce Griffon var en V12, men det är nitpicking). Strömreserven fake panerai sitter 42 timmar.
  Bremont erbjuder ALT1-C Griffon på val av antingen ett brunt fake audemars piguet läderrem i vintage-look eller ett tre-länkarmband i ostronstil. Medan armbandet är trevligt, kommer den varma fake patek philippe åldriga rollen på urtavlan verkligen att leva upp i par med fake klockor lador läder.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....