torsdag 28 april 2011

Istället för en prickig duk....

Igår var det dags att pyssla om mig själv lite. Tidigt på morgonen bar det iväg till frissan för färg och klipp. Blev bra men dyrt! Därefter blev det några timmar i staden och det inhandlades lite i klädväg, en del till mig själv (som det var meningen) men även till sonen (varför blir det alltid så?).

Sedan började min desperata jakt på en röd vaxduk med vita prickar på. Den ska jag ha på bordet på altanen hade jag tänkt. Jag tror säkert jag var i sju olika butiker men inte någonstans hittade jag vad jag sökte. Det är så typiskt, när man har en bild i huvudet av vad man vill ha så hittar man det sällan. Kanske någon har ett tips om vad man kan hitta en sådan.


Jag kom iallafall inte hem tomhänt från dessa butiker heller. Hittade söta stolsdynor och två krukor som kommer passa perfekt i växthuset. Växthuset ja, det har vi inte fixat så mycket med i helgen. Det har liksom varit så mycket annat som ska göras först, bl a har L snickrat färdigt cykelskjulet som han påbörjade i höstas innan all snö kom och gjorde det omöjligt att fortsätta. Vi är inte sysslolösa som ni förstår!
 

3 kommentarer:

 1. Åhh vilken lyxdag du haft:))
  Fina stolsdynor du hittat
  Kan tyvärr inte komma på nåt ställe där de har vaxdukar med prickar,men jag köpte en vaxduk förra året på bauhause med svarta och beiga prickar men har inte kollat deras sortiment på länge.
  Hoppas du hittar din duk i allafall.
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Ingen koll på såna dukar tyvärr. Hoppas du hittar nån!

  Skönt med en dag för sig själv. Nu får du känna dig piffig i helgen;)

  Imorgon är det fredag! Skönt med kort vecka! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har lite tips! Åhlens, Stoffoch stil.se och sen Netto.
  Igår köpte jag vaxduk på Netto, förklippt bit på 2,5 meter för 49 kr.

  Lycka till!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....