söndag 24 april 2011

Mamma - till minneIdag tänker jag särskilt mycket på min mamma. Åren går så fort och idag är det 10 år sedan min mamma gick bort. Saknaden efter henne är inte lika stark idag som den har varit men jag tänker väldigt ofta på min mamma och jag hade gärna velat att hon hade fått se hur bra jag har det idag. Ibland när jag hör en låt på radion som mamma gillade kan jag inte hjälpa att tårarna trillar och jag ser mamma framför mig, hon älskade musik och dansade gärna med till en bra låt.

Till alla er lyckliga som har era mammor kvar vill jag bara säga, var rädda om varandra och gläds åt att ni kan vara tillsammans. Det är en gåva!

5 kommentarer:

 1. Jag fick tårar när jag läste dina rader.
  Känns skönt att du mår väl idag!

  Stor kram till dig:)
  /Helena

  SvaraRadera
 2. Du är så stark mamma och man märker vem du fått det ifrån. Mormor är stolt över oss och vi glömmer henne aldrig! Jag älskar dig / maja

  SvaraRadera
 3. Vad fint du skrivit. Tänk att det är så länge sedan. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Vilka fina ord du skriver.
  Blir rörd.Jag är glad att mamma finns hos oss,men visst kommer tankarna att det inte är för alltid,så man får ta vara på stunderna.
  Ha en bra start på veckan:))
  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Ja, saknaden är stor efter en älskad mamma. Och för alltid finns en del av henne inuti oss. Allt har sin tid... även vår stund på jorden.
  Tack för dina rara ord hos mej:) Här kommer jag att följa ditt växthusbygge med spänning!

  Ha en bra fortsättning på april.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....