torsdag 12 maj 2011

Shoppingrunda

Igår blev det lite små impulsköp till trädgården.

På City Gross hade de olivträd. Jag köpte ett som är cirka 2 m högt och ser ut att vara av bra kvalité. Man undrar ju dock eftersom priset bara var 129 kr! Efter plantering i citrusjord och tuktning av trädkronan så tror jag det kommer bli hur bra som helst.


På Ikea hittar man allting något bra-att-ha. Vad sägs om den här trädgårdsbelysningen. Tycker att det liknar ett mini-ufo som landat i rabatten! Vågar knappt skriva vad jag betalade, 19 kr! Ordinarie pris var 149 kr men eftersom det var en vanlig onsdag igår så såldes de för starkt rabatterat pris!! Tänk vilka fynd man kan göra bara genom att handla på rätt dag!


På kvällskvisten blev det ett besök i handelträdgården där de även har fina saker att pynta med. Där hittade jag den här söta, lilla ampeln eller vad man ska kalla den för. En litet fat som passar att hänga lite varstans. Man kan ha vatten i, då blir det ett hängande fågelbad, eller så kan man som jag gjorde plantera något i. Jag la dit en mörkröd taklök. Det blev fint mot det grå!


Det var allt jag hade att visa er idag, Hej svejs!

4 kommentarer:

 1. Vilka fynd du gjort!
  Fatet var ju kul:)

  Önskar dig en fortsatt fin kväll:)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Hmmm du köpte ampeln, ja det anade jag. Det är jättefint och du kan konsten att dekorera det på ett skönt. Har inte varit på IKEA på evigheter. Det är nog dags snart. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Fina fynd! Visst ska vi ha lite tur ibland också när vi inte alltid bara är skickliga. ;-)
  Trevlig helg!
  Anna

  SvaraRadera
 4. Åh, ett olivträd vill jag ha! Vilka fina saker du fyndat, visst är det härligt;)

  Jo, jag är nöjd med min HTC. Bara det att jag fick igång den igår först!! Var något med SIM-kortet. Har grejat en del idag och nu kan jag göra inlägg till bloggen via den bla.
  Är det något jag undrar vet jag vem jag kan fråga:)

  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....