måndag 11 juli 2011

En massa krasse!

Efter ett par dagar på annan latitud så kom man hem till en ganska överblommad och risig trädgård. Det är ju så i mitten av juli,  att mycket redan har sett sina bästa dagar när det gäller blomning,  och rabatterna nu ser lite skräpiga ut. Det får nog bli en rensardag snart. Blomsterkrassen blommar dock för fullt och den limefärgade gillar jag starkt.


Kommer ni ihåg min klotgrill/blomsterurna som var fylld med påskägg sist. Nu har krasse och luktärt fått slingra sig runt gallren och snart kommer den vara fylld av dessa blommor. Ikväll blir det födelsedagskalas för två små tjejer. Då lär det bjudas på en massa gott. Deras mamma har mat och bak som ett stort intresse och brukar dela med sig av sina recept, kolla här på Lenas matblogg Just nu pågår en utlottning där ni kan vara med och vinna fina sommavinster!

Vi ses!

4 kommentarer:

 1. Jag gillar när det är frodigt! Skönt att det inte torkat för dej när du var borta!

  Ha en kul/god dag!

  Kram marie

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag känner igen det där med överblommad och risig trädgård! Just nu känns det lite hopplöst här hemma... =( Krassen är jättevacker, kanske något jag skulle satsa på till nästa år? =)
  Ha en underbar dag!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jättevackert du har de. Krasse påminner om min mormor. Hon hade sån överralt. Så fint. Ha de så bäst..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Så sant så - det behövs en rensardag här också, och så ska jag se om det går att få tag i lite sommarblommor till några krukor, vårens penseer har defintivt sett sina bästa dagar!//kram maria

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....