lördag 13 augusti 2011

Kryddor och en massa annat!


Jag har inte så mycket odlingar i mitt kryddland. Det är gräslök, citronmeliss och oregano men det räcker för mig! Nästa år kanske det blir fler sorter, vi får se! Det måste ju bli en timjanplanta nu iallafall, eller hur Eva-Mari!
Skyltarna har jag köpt på en trädgårdmässa på Kalmar Slott för några år sedan. Tycker mycket om dem! Har tänkt på att gjuta egna i betong men inte kommit på någon bra design än. Vi får se vad det blir!  

Idag händer det mycket, vissa lördagar är så. Stadsfest i Kalmar med massor av aktiviteter och artister, fotbollsfest med turnering hemma på Åbyvallen i byn (jag ska stå i fiskdammen!!!) och supporterträff för Liverpoolfans på en pub inne i Kalmar. Mannen är Liverpool-korre och har samlat ihop en massa fotbollstokiga som ska heja fram sitt lag. Det är kanske bäst man sätter fart nu, så att man är i fas och hinner med allt man ska :)

Önskar er alla en trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Det låter som att du får en härlig, intensiv helg! Här blir det väldigt lugnt eftersom vi hade en ofrivilligt tuff helg förra veckan när min pappa fick en stroke. Fina dina kryddor är, mina trädgårdsland har legat i träda ganska länge nu, börjar bli dags att rycka upp sej!//kram maria

  SvaraRadera
 2. Hörde att Melodikrysset kom från ditt håll och att de sa att det var massor med grejer på gång. Låter kul!
  Augustifesten har vi nästa helg i Norrköping..

  Ha en kul dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter verkligen som du har fullt upp...
  Gillar verkligen kryddskyltarna, de är jättefina men det är ju allt som du sätter händerna i när det gäller betong så du kommer antagligen göra ännu finare skyltar själv :) Ditt växthus dreglar jag över, det är underbart!!!
  Ha en fin helg! Kramizar

  SvaraRadera
 4. Klart att du måste ha en TIMJAN-planta nästa säsong! Jag älskar verkligen timjan och använder kryddan i allt (nästan). När mina nya odlingslådor är klara ska jag nog önska mig några Ernst-stickor!

  Hoppas fiskdammssysslan gick bra:)
  Ha en skön söndag.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. En riktigt full guffe helg med andra ord. Härligt de ser ut med kryddor. Önskar jag kunde mer om sånt..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Kul med egna kryddor att bara plocka in när man lagar något gott!
  Ni verkar ha en busy helg, hoppas den blir bra!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Fullt upp ser jag, men du hann in till stadsfesten också. Jag var lite till och från alla tre dagarna, jag har ju så nära till centrum. Det var trevligt att strosa runt, lyssna på musik, träffa vänner och äta gott.

  Snart kanske jag smyger bort och kikar på ditt växthus, bara lite i smyg... :-)

  Kram - Anna

  SvaraRadera
 8. Det är ungefär vad jag har i kryddväg också, fast i växthuset har jag ganska mycket basilika...
  Kram Birgitta

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....