tisdag 2 augusti 2011

Sommarnöje!

Så här kan det se ut en helt vanlig dag i juli på en antik- och loppmarknad i Småland!En härlig blandning av saker, allt i en salig röra.

Vi åkte till Moheda där det finns en stor loppis med hur mycket möbler och prylar som helst. Här är det bara öppet på söndagar, resten av veckans dagar går åt att plocka fram nya saker och att ställa iordning inför dagen man har öppet. När klockan slog 12 ringdes det i en klocka och grindarna öppnades. Här var det verkligen först till kvarn som gällde, folk sprang runt som galningar och försökte få med sig ett fynd hem. Efter en stund lugnade det ner sig och man kunde gå i lugn och ro och titta bland sakerna.

På bild två kan ni se lite av det vi fick med oss hem. Letade mest efter prylar till växthuset och hittade faktiskt en del. Ett bord stod högst på önskelistan och även det hittade vi här. Allt till ett överkomligt pris. På vägen hem stannade vi till några gånger, dels för att äta men också för att.....ni gissar alldeles rätt, slinka in på loppisar längs vägen!        
Idag stretar termomtern upp mot 30-graderssträcket och stranden är nästan den enda plats man kan vara på. Det känns som om bloggandet går lite på sparlåga just nu och därför väntar jag lite med att visa er senaste nytt på växthusfronten. Men jag lovar, uppdatering kommer!
   

7 kommentarer:

 1. Åhhh....vilken härlig loppis! Men man önskar ju att man fick gå där helt ensam ett par timmar innan de övriga släpptes in. Vilken önskedröm va! Kul att du hittade lite prylar du ville ha.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Jag förvånas över att många män och även din man orkar/vill följa med på loppisar! Så underbart... min kräks bara av ordet! Så jag får rota runt själv. Men det gör jag så gärna!

  Om det är din korg med innehåll du menar så ser jag direkt de gamla zinkkrukorna, ojojoj! Ska bli kul att följa inredningspiffandet.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Men vilket ställe och vad prylar! Ser ut som du har fått med dig en hel del fina saker där i korgen!!
  Skulle vilja vara där, just såna ställen där det är lite rörigt brukar man hitta mest.

  Ha det bra i värmen!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Halloj vännen!

  Åh, ser att du varit på Östregårds i Moheda, min favorit! Det var där jag hittade mina sifoner för (håll i dig) 75 kr styck! Helt otroligt! Fina fynd du gjort. =)

  Visst finns ljusstaken kvar, jag reserverar den åt dig. Tycker den är jättefin men har tyvärr inte plats för den, är knappt använd. Hoppas den passar bra i ditt växthus tillsammans med takkronan. =)
  Maila mig din adress så meddelar jag dig vad frakten blir.

  emma.warnstrom@gmail.com

  Ha en fin dag!

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 5. En sån underbar loppis!
  Jag vågar mig inte iväg på någon för då kommer jag hem med grejer jag inte har plats för. "En grej in, en grej ut" är en kompis valspråk, men jag har svårt att göra mig av med grejer. ;-O
  Harebra!
  Anna

  SvaraRadera
 6. Ojojoj, jag tror jag dånar. Vilket ställe. Helt ljuvligt. Fina fynd ni gjorde, spännande se vad de blir av dom. Ha de så gott...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Det här kallar jag en riktig loppis. Gissar att ni hittade de RÄTTA grejerna där. Inspektion kommer. Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....