tisdag 23 augusti 2011

Sorg


Ibland känns det inte så viktigt att berätta om ditten och datten via bloggen. Idag är en sådan dag. En familj här i trakten råkade ut för det mest fruktansvärda i lördags natt. Deras dotter, 17 år gammal, omkom i en tragisk bilolycka. Mina tankar finns hos hennes anhöriga och känslan av att det lika gärna kunde varit min familj som drabbats känns overklig och skrämmande.Jag tänker ge mina barn en extra kram ikväll, tacksam över att de finns här hos mig! 8 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så fruktansvärt! Jag hörde om olyckan och berördes extra mycket eftersom min egen dotter är jämngammal. Kan inte ens föreställa mig deras smärta. Livet är skört.

  Kram kram

  Psst... Den fina vinsten har kommit fram hel och välbehållen och har funnit sin plats här hemma. Bild kommer senare i bloggen. Tack!

  SvaraRadera
 2. fy , det är det absolut värsta som kan hända i livet:(
  Skicka alla mina tankar till familjen. De kommer behöva allt stöd som finns. Har själv erfarenhet. Att förlora ett barn kommer man inte över utan vänner hjälp. Bara att finnas i närheten. Inte alltid prata, bara finnas och lyssna. trösta. Komma med mat osv.
  Kramkram <3 Nettan

  SvaraRadera
 3. Det är nog det värsta som kan hända... Sänder familjen en tanke...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ja man ska vårda varandra varje dag. För man vet inte när det är dags att resa. Sänder varma tankar till dig och den drabbade familjen.Ha de så gott nu hjärtat...

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 5. Ja det är fruktansvärt när sånt händer. Här är det 2 unga pojkar i mina barns ålder som omkommit i bilolyckor de senaste åren. Bara i vår lilla by! Man gråter bara vid tanken hur man skulle kunna fortsätta leva om nåt sånt hände.

  Ha det bra och var rädda om varandra.
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej Camilla!
  Så fruktansvärt när sånt här händer. Har själv förlorat en klasskamrat i en bilolycka, det är över 30 år sedan, men man tänker på det så fort man hör något sån här.
  Jag sänder mina varmaste tankar till dig och den drabbade familjen.

  Ha det så bra, och var rädda om er.
  Kramizar
  marie.haven@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Mina tankar går till de drabbade familjerna. Jag tänker främst på flickan men också på den unga killen som körde bilen och överlevde. Hur ska hans liv bli? Det är så himmelens sorgligt och går inte att sätta sig in i hur det känns för dem alla.

  Kram, vi ses på fredag?
  Anna

  SvaraRadera
 8. Varma tankar till den drabbade familjen och till dej! Så hemskt!/Christina

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....