lördag 10 september 2011

Award och Award


Roligt med uppskattning och feed back på det man gör. Nu har jag fått det i dubbel bemärkelse. Två vackra rosor till mig. En från Malin med fina bloggen Betong ute och inne som gav mig en award med motiveringen: En inspirerande blogg att titta in till med mysiga bilder. Gemensamt för dig och mig är att skapa. 

Tack Malin!

Och så en till vacker ros, denna gång från Nettan med sin mysiga blogg Dagdrömmar i vitt. Hon gav mig motiveringen:

Blogg som visar fina bilder, som faller ögat i smaken.
Ibland på vardagliga ting och
ibland på loppade ting. 
Ibland på nyinköpt, ibland
på gammalt målat. 
Alltid direkt från sitt egna hjärta.
Glad som ledsen. 
En vän som skickar rara och uppmuntrande
kommentarer.
Som skänker den värme i hjärtat som jag behöver. Tack Nettan!

Nu är mitt uppdrag att länka till personen jag fått awarden ifrån, ge den vidare till fem andra bloggar med under 100 följare men även att svara på fem frågor som jag sedan skickar vidare.

Vi börjar med awarden. I brist på tid (inget annat) tar jag mig friheten att minska ner uppdraget en aning. Trots två utmärkelser väljer jag att utse fem fina bloggar som jag med följande ord väljer att uppmuntra och glädja: 

Din blogg får mig att bli glad och inspirerad, den väcker min nyfikenhet och får mig att vilja veta och se mer av din värld. Det är därför jag tittar in till dig så ofta jag har möjlighet!


Nu till de fem frågorna.    

Varför började du blogga?

När jag satt och letade på nätet efter beskrivningar av växthus som vi då var på gång att börja planera och bygga hittade jag inte så mycket. Då väcktes tanken på att sjäv dokumentera vårt växthusbygge och därmed låta andra ta del av det och förhoppningsvis bli inspirerade till att förverkliga sina drömmar.  Nu är själva bygget klart men bloggandet består.

Vilka bloggar följer du?

Jag följer bloggar som ger mig något tillbaka.  Det kan vara helt skilda bloggar, de kan handla om trädgård, inredning, vardagliga berättelser eller livsöden som engagerar och inspirerar.

 
Favoritfärg?

Vitt, grått och grönt.


Favoritfilm?

Den film jag har sett flest gånger genom åren och som har en speciell plats i mitt hjärta är Ömhetsbevis. En underbar film som ni bara måste se om ni inte gjort det innan.


Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?

Grekland är en favorit som jag gärna återkommer till men om jag ska välja någonstans där jag aldrig varit så får det bli ett fjärran land med underbara sandstränder, trevliga människor och varmt klimat. Gissar att det finns många sådana platser så vi får se vart jag styr kosan om det skulle bli aktuellt! 12 kommentarer:

 1. Grattis till dina två Awards!
  Lika uppskattande varje gång och det är du värd:)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. GRATTIS Camilla till två Awards!
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis !!
  Det är du värd:))
  Fina dina betongfötter blev :)

  Ha en fortsatt fin söndag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Grattis och stort TACK för min utmärkelse ! Det är så roligt och inspirerande att få ta del av allt ditt kreativa skapande här på bloggen !

  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 5. Grattis till dina Awarder och vad snyggt växthuset blev. Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 6. Grattis till dina 2 "awarder" - det är du och bloggen verkligen värda=) Tack för min utmärkelse - det värmde verkligen. Nu återstår det svåra i att bara välja ut fem bloggar!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Grattis till dig och din fina blogg. Ska titta in till dina nominerade. Intressant att få veta lite mera om dig. Ha de gott...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Hej Camilla!
  Grattis till dina två Awarder:) Det är du verkligen värd. Kul att få veta lite mer om vad du gillar.
  Här regnar det och blixt och dunder:(

  Hoppas ni har en härlig Söndag.
  Kramizar
  marie.haven@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Grattis till dina två Award...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 10. Grattis till dina utmärkelser och stort tack för att du gav vidare till mej och min blogg!! Blir så glad =)
  Ha en skön måndag! KRAM Camilla

  SvaraRadera
 11. Halloj!
  Ja, visst är världen liten?! Kul att träffa på en "kollega" här i bloggvärlden. =)
  Nej, det är nog ingen risk att jag dyker upp i TV, om de inte filmar på busshållplatsen vill säga... Jag jobbar på onkologen, ett av de få ställen där man inte vill träffa på någon man känner. Visst blir man påverkad av allt elände ibland men på något sätt blir man lite avskärmad även om det finns vissa fall som berör en djupt. Som tur är behandlar vi inte barn, mer än på strålbehandlingen och där jobbar inte jag. Var håller du själv till?
  Grattis till din award, förresten! Den är du väl värd! =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Hej min vän! I går kväll kom jag hem efter en härlig vecka på Mallorca (jo, jag har tidsbestämt inläggen i förväg!) och blev så GLAD över awarden du skänker vidare till mig och min blogg! Nu är det så att jag en gång för alla bestämt mig att tacka NEJ till dem. Du får INTE tro att jag nonchalerar din utmärkelse, tvärtom! Det är bara det att jag tycker det är så svårt att välja vem jag ska skicka dem vidare till... Du förstår säkert hur jag menar! Nu har jag mycket att läsa igen efter en vecka i solen:)

  Stor kram till dig och varmt tack igen!
  Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....