onsdag 23 november 2011

Mycket att göra....


Nu börjar förberedelserna för advent. I växthuset har det somriga plockats bort och in har kommit det som hör julen till. Mossa, grenar, äpplen, nötter och kottar.
Ledig dag några dagar innan 1:a advent är det samma som förberedelser. Idag hade jag tänkt plocka fram adventsljusstakar och stjärnor för att kolla så att alla lampor lyser som de ska. Köksfönstret har fått rena rutor och en röd gardin ska också hängas upp. I eftermiddag blir det en tur in till stan för att införskaffa lite belysning till växthuset. Min snälla svärfar har huggt en söt liten gran som ska sprida julstämning därute men det fattas lite mysiga lampor och det hade jag tänkt fixa idag. Lovar att visa er sedan, när mörkret har sänkt sig och vi har tänt upp!

Men först, det viktigaste av allt, förmiddagsfikat. Bästa stunden på hela dagen!


Önskar er alla en bra dag. Tag vara på den!

 

5 kommentarer:

 1. Är oxå ledig idag och njuter. Har hunnit baka lite som får bli tillbehör till fikat. Sen blir det ett varv med dammsugaren och lite adventsplock.

  Ha det skönt du med:)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Har också börjat "adventa" så smått. Inte så dumt med förmiddagsfika./Lila-Christina

  SvaraRadera
 3. Även jag har börjat julpynta i växthuset, MINST lika roligt, om inte roligare, än inne ;). Längtar då efter en mysig glöggstund där ute i goda vänners lag! Ha det gott i adventsstöket, och njut av dina lediga dagar.Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Härliga foton! Jag skulle också behöva lite ledighet inför advent men tyvärr... Får fixa och dona på kvällarna efter jobbet istället. Men jag ska nog lyckas få till lite jul ändå till slut! =)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Camilla!
  Vad fint du gjort i växthuset:) Det såg gott ut med fikat. Ska bli kul att se granen sen:)
  Jag har satt upp mina stjärnor och stakar nu, även adventsgranen står på plats ute, ska bara upp lyse i den, det blev jättefint:)

  Idag regnar det här och är jättegrått, Usch!

  Må så gott, och var rädda om er.
  Kramizar
  marie.haven@hotmail.com

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....