lördag 17 december 2011

Julens vackraste ros!


Idag står mycket på schemat, det gör det nog för de flesta så här sista helgen innan jul. Hos oss vräker regnet ner och julstämningen vill inte riktigt infinna sig.  Får försöka få till så mycket julstämning som det går inomhus istället. Pepparkaksoset ligger fortfarande kvar från igår kväll och snart ska det blandas upp med doften från en nygräddad jeanssons frestelse! Köttbullar ska här också rullas och stekas! Allt detta ska sedan ner i mitt nya frysskåp! 

Kan knappt tro det är sant. Efter att i alla år bara haft tillgång till en minifrys med tre små lådor har vi nu äntligen köpt oss en riktig frys!  Hur har vi stått ut innan, en familj på fem personen och knappt tillgång till frys!!!  

Det blir ingen bild på frysen men väl på min julros. Favoritblomman är på plats. För mig är den en riktig julklassiker. Även amaryllisen hör förstås julen till, och hyacinten, och julenen, och granen......

......ja det är mycket som hör julen till. Vad kan ni absolut inte vara utan under julen, skriv gärna och berätta! 

6 kommentarer:

 1. Hej Camilla!
  Så vackra bilder du visar:)) visst är julrosen vacker:) Det jag inte kan vara utan på julen är blommor, pynt och så självklart Julskinkan:)) och min underbara familj:) Vad vore julen utan dem.

  Idag snöar det hos oss, men det lägger sig inte. Det är precis just nu på nollan. Idag ska jag åka in en sväng till stan och julhandla lite blommor och annat.

  Må så gott, och var rädda om varann.

  Kramizar Marie.

  SvaraRadera
 2. Älskar julrosor och din nya header!
  Och så skönt med en rejäl frys, din vardag blir betydligt enklare och billigare när du kan göra storköp och när du kan laga mycket mat och frysa in!

  Ha en skön adventhelg.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Håller med.... den blomman är så vacker !! Fina bilder du tagit. Man kan inte vara utan alla våra härliga familjetraditoner. Inte heller smultronen på julgröten. Och det är mycket mer också. Ses imorgon !! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Julrosor är väldigt vackra, min står fortfarande ute...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Vad vacker den är, din julros. Håller med om att det är mycket som hör julen till... För mej har amaryllisen fått ett uppsving, den har varit lite av en "tantblomma", men nu har jag fått upp ögonen för den. Eller så har jag blivit tant??? :-)

  SvaraRadera
 6. Grattis till ny frys!
  Din julros är SÅ vacker!
  Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....