måndag 13 augusti 2012

Boktips!I väntan på att inspirationen till bloggen ska infinna sig lämnar jag ett litet boktips!

En helt underbar berättelse som ni bara MÅSTE läsa,


  


Som sagt, det känns lite trögt nu att hitta orden. Jag har känt så tidigare men fått tillbaka skrivarlusten. Vi får hoppas att den återkommer även denna gång men för stunden tar jag en paus. Hoppas att ni har tid att vänta så ses vi nog igen, kram

Camilla 

7 kommentarer:

 1. Tack för boktipset! Jag har letat böcker under semestern men svårt att hitta nåt bra men har läst Fjäril i koppel som var bra, nu blir det Paganinikontraket (tror den heter så).
  Nu är det så bra med bloggandet att man skriver när man vill och bloggvännerna finns ju kvar, här finns inga som helst tvång!
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Den har jag inte läst! Har precis läst Elisabeth George sista om kommisarie Linley. Rätt lång och inte jättespännande.

  Vi väntar på dej!

  Kram, njut av solen och sommaren ett tag till!

  SvaraRadera
 3. Kan det vara den här regniga sommaren som gör att man inte har någon energi att skriva, känner ibland likadant. Men vi kommer igen!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ta en paus kära du... men kom igen! Vi kan vänta...
  Tack för boktipset, alltid välkommet!

  Kram och må så gott.
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Vad bra med ett boktips...det inspirarade MIG väldigt mycket! Som tidigare kommentatör skrev så är det bara du själv som bestämmer när du vill och har lust att skriva. Du ska iaf veta att dina inlägg är mycket inspirerande att ta del av, så jag hoppas att du snart "hittar det" som du vill förmedla. Under tiden kan vi titta tillbaka på alla fina bilder som du tidigare visat oss här på din sida.

  Ha det gott och sköt om dig!
  Kraaaam Veronica

  SvaraRadera
 6. Hej Camilla!
  Såklart vi har tid att vänta tills du känner för att blogga igen:)) Dina inlägg är ju så härliga, en fröjd för ögat:))) Tack för boktipset!

  Må så gott, och var rädda om varann

  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 7. Längtar efter att läsa dina inlägg..har du fortfarande bloggtorka?
  Hoppas att allt är bra med dig och allt annat som växer och frodas hos dig. Tänker att du säkert håller på att planera inför hösten. Kanske har jag rätt...kanhända har du fortfarande sommaren kvar i huvudet.....

  Här växer vindruvan sig blå och vacker och fler o fler druvor börjar bli klara. Skördar lite alt eftersom de mognar. Tyvärr måste vi äta alla fort, för bananflugorna kommer direkt! Ett fat med dem på vore annars inte fel...stiligt att fästa blicken på.

  Ha det gott!
  Kramelikram Veronica


  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....