torsdag 16 juni 2011

Kramar!

Igår blev det många kramar. Goda vänners son tog studenten och vi bjöds på ett härligt kalas. Det blev alltså både kramkalas och sommarkalas!

Så fick jag även en kramhälsning här på bloggen. Tack Evas pysselsida!

Med kramen följde även tre uppgifter. Två lätta uppgifter och en betydligt svårare. Först skulle man krama den första man såg efter att man läst inlägget. Det fixade jag med en gång. L fick min kram! Sedan skulle man skicka vidare till tre kära bloggvänner, det fixade jag också galant. Men sedan blev det värre. Jag skulle komma på tio saker som jag är bra på!!! Jag fick fundera en god stund, det är ovant att berömma sig själv!


Om jag får säga det själv så tycker jag FAKTISKT att jag är ganska bra på att:

* Köra bil!

* Hålla ordning och reda i garderober och lådor!

* Läsa böcker!

* Vara en bra och lyssnande kompis!

* Ha tid för mina barn!

* Baka!

* Hitta stunder av egen-tid!

* Städa!

* Passa tider!

* Pynta och fixa inne i huset och ute i trädgården!


Jag blir så glad när jag ser hur många som är inne och hälsar på hos mig. Visst är det roligt att få hälsningar men jag ser ju också att ni är många som bara kikar in. Ni är så välkomna! Kram till er alla!

En extra kram vill jag ge till:

Helena med mysiga bloggen Ord och känsla Tack Helena för dina trogna hälsningar inne hos mig!

och till

Marie med fina sidan Cajsas faster Det är alltid lika roligt att se vad du har hittat på att skriva om och roligt att du lämnar spår efter dig hos mig!

och till

Anna med sin tänkvärda sida Anmaja. Tack för uppmuntrande ord till en nybliven bloggerska! Ditt senaste sticktips var en riktig höjdare!

4 kommentarer:

 1. Tack snälla Camilla, vad glad jag blir!

  Nu måste jag klura ut vem jag ska skicka vidare till. Och tio saker jag är bra på? Finns nog några av dina punkter jag känner igen mig i också.

  Önskar dej en jättefin helg!
  Kram - Anna

  Pssst, jag fick lov att kram Lussekatt, han var närmast. ;-O

  SvaraRadera
 2. Tack Camilla! Det värmer oerhört att få en kram från en bloggvän bara så där på en torsdag:)

  Passar på att även ge dig en kram och jag tycker så mycket om att läsa din blogg som ger mig inspiration och glädje. Jag är så nyfiken på hur ditt växthus kommer att se ut!!

  Stor kram till dig!
  /Helena

  SvaraRadera
 3. Det där var väl perfekt !! Visst är det svårt att säga bra saker om sig själv. Fast inte så dumt att prova på det . Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Tack! Jag tycker att det är kul att läsa om vad du skriver:) Drömmer lite extra om Öland och Kalmarkusten då:) har många fina minnen därifrån!
  /tror att du bor där nånstans:)

  Ha en skön dag!

  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....