fredag 17 juni 2011

Nu är skolan slut!

Idag har alla mina tre barn börjat sitt sommarlov. En har slutat tvåan, en har slutat nian och den tredje har slutat andra året på gymnasiet. Det känns som om det verkligen var dags för lite ledighet nu. De har kämpat på alla tre och gjort sitt bästa. Stolta föräldrar stod bredvid idag och visst skymtade det en tår i ögonvrån.

Kan inte låta bli att visa er den här bilden. I skolkorridoren på min sons högstadieskola hade någon eller några gjort sig av med de sista resterna av slitet. Nedtryckt i papperskorgen låg böckerna!


  
FÄRDIGPLUGGAT!!!

Efteråt blev det en god middag på stan och vissa av oss tog en glass till efterätt. På torget var det musikunderhållning och lite annat skoj på gång så vi stannade kvar en stund! Nu väntar fredagsmys!

Ni måste väl få mer än en papperskorg att kolla på här på bloggen ikväll! Visar er mina tre underbara barn, sommarfina och snyggt uppställda på rad!

3 kommentarer:

 1. åhhh så fina de är!!! Kram till dem som varit duktiga i solan!! Vi har ju också en skoltjej med första "riktiga" sommarlovet och hon är också nöjd att sommaren är här... Jättefin avslutning i domkyrkan idag!! Mys på stan idag och nu mys här hemma,...

  Kram till er alla!! (från oss alla)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att fira tre barn samtidigt!
  Fint kort på dem och vad mysig dag ni verkar ha haft. Hoppas helgen blir bra med lite sol?

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åhh så fina barn du har.
  Hoppas ni får en underbar sommar.
  Kram till er
  Icka

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva några rader....